ΤΟ ΝΕΟ «ΜΥΣΤΙΚΟ» GAME MODE ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS

Πριν από λίγο μάθαμε για κάτι μεγάλο που έρχεται στο League of Legends. Και πιστέψτε με δεν είναι αυτό που φαντάζεστε…



 Αν κάποιος από εσάς φαντασιωνόταν κάποτε να ζήσει το πως είναι το LoL σε ανώτερο επίπεδο, με ομάδες, αλλαγές, scouting κλπ. Σας έχουμε υπέροχα νέα! Ένα νέο feature έρχεται στο League of Legends που θα ακούει στο όνομα Clash και φαίνεται ότι φέρνει όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα!







Το Clash εμφανίστηκε πρώτη φορά στο post του Ben Forbes (Riot staff) και θα είναι ένα νέο team-based competitive mode. Κάποια test γινόντουσαν στο Vietnam PBE Server ενώ ο υπόλοιπος κόσμος δεν ήξερε τίποτα.
Γιατί φαίνεται να είναι μυστικό; Γιατί απαντά σε διάφορες αναπάντητες ερωτήσεις που είχαν οι αγαπημένοι μας dataminers σχετικά με κάτι νέα icons που βρήκαν στον κώδικα.





Φυσικά το datamining δεν σταμάτησε εκεί. Πριν από λίγο ένας χρήστης του Reddit κατάφερε να ξεγελάσει τον client και να τον κάνει να πιστεύει ότι βρίσκεται στο region του Vietnam. Με αυτόν τον τρόπο μπόρεσε να έχει πρόσβαση σε περισσότερα για το νέο feature.
Αν όντως δεν μας trollάρει η Riot φαίνεται ότι έχουμε μπροστά μας το game mode που αντιπροσωπεύει το μέλλον του παιχνιδιού. Στην ουσία δημιουργεί έναν νέο κόσμο όπου οι in-game ομάδες θα είναι πιο οργανωμένες και θα μπορούν να συμμετέχουν σε in-game τουρνουά

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.