ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΦΙΛΤΡΑ ΣΤΟ CHAMPION SELECT!

Επιπλέον φίλτρα για γρηγορότερη πρόσβαση στον Champion (ή Champions) που θέλουμε φαίνεται να ετοιμάζει η Riot σύμφωνα με το τελευταίο update του PBE.


Κατά βάση το Champion Select έχει παραμείνει ίδιο. Φυσικά δεν αναφερόμαστε τόσο στο ban phase που διαρκεί κάνα πεντάλεπτο όσο στην επιλογή ή την αναζήτηση του κατάλληλου ήρωα. Παλαιότερα όταν είχαμε 90-100 Champions με ένα-δύο scrolls μπορούσαμε να scannάρουμε εύκολα όλους τους Champions. Τώρα όμως που αριθμός είναι κοντά στους 140, τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα. Υπάρχουν πολλοί Champions και πολλές φορές δεν αναλύουμε καλά τις επιλογές μας.
Σίγουρα, την στιγμή που κάνουμε queue έχουμε μία ιδέα για το τι θα παίξουμε αλλά πολλές φορές χρειάζεται να βγούμε λίγο πιο έξω από τα νερά μας (είτε σε άλλο role, είτε οι αρχικές μας επιλογές δεν ταιριάζουν στο team comp) και είμαι σίγουρος το έχετε ζήσει αρκετές φορές. Εκτός από τους one-tricks, αλλά αυτό είναι θέμα για άλλη φορά.



Βλέποντας τους 140 Champions, εύκολα κάποιες επιλογές μας διαφεύγουν, και εδώ έρχεται να δώσει την λύση η Riot. Μέσα στα επόμενα patches δεν αποκλείεται να δούμε φίλτρα όπως:
  • Lanes (Με βάση στατιστικά από το προηγούμενο patch που σημαίνει ότι θα είναι γενικά accurate)
  • Roles
  • Mastery Level 
  • Personal Favorites (θα υπάρχει επιλογή για την δημιουργία μίας λίστας)
  • Champions που δεν έχουμε ακόμα πάρει το Hextech Chests
Εντάξει, το τελευταίο δεν είναι τόσο χρήσιμο αλλά καλό είναι να υπάρχει. Ειδικά η επιλογή για favorites είναι πολύ σημαντική. Μας επιτρέπει να έχουμε μία μικρή λίστα με Champions που νιώθουμε άνετα και άμεσα available χωρίς να χρειαστεί να ψάχνουμε ή να θυμόμαστε πάνω στον πανικό του Champ Select. 
Όπως είπαμε περιμένουμε άμεσα να δούμε την παραπάνω αλλαγή στους live servers(επόμενο ή μεθεπόμενο patch).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.