Champion Update: Evelynn

Μετά από αρκετό καιρό, έχει έρθει και η ώρα της, για να μπει στο «μυστικό δωμάτιο» του rework-update




Βαδίζοντας στα χνάρια των Urgot, Galio και Warwick, καταφθάνει εντός ολίγου και το μεγάλο champion update στην Evelynn, όπως μας παρουσιάζεται από το teaser video που κυκλοφόρησε σήμερα (σ.σ. 21/9/2017).
Η Riot Games φαίνεται να έχει θέσει ως στόχο της να προχωρήσει σε πολλά – και διάφορα – updates αυτή τη χρονιά. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως το χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει από το rework του Urgot, δεν είναι μεγαλύτερο των 10 μηνών. Συγκεκριμένα, φέτος έχουν πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά, τόσα updates, όσοι και νέοι ήρωες έχουν κυκλοφορήσει.

 «RITO ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ»:




Τα updates που έχουν προηγηθεί του συγκεκριμένου θεωρούνται ιδιαίτερα επιτυχημένα, καθώς έχουν μετατρέψει μερικούς από τους πιο παλαιομοδίτικους και «ξεχασμένους» χαρακτήρες, σε animated φιγούρες με προσωπικότητα και ιδιαίτερο kit.
Κρατώντας πάντοτε «μικρό καλάθι», καθώς όλοι γνωρίζουμε τις ικανότητες της Riot στο να μας απογοητεύει, ευελπιστούμε το rework να κάνει την Evelynn τουλάχιστον κατά το ήμισυ όσο «φοβερή» δείχνει στο teaser που έχουμε στα χέρια μας.


 https://www.facebook.com/lolph/videos/1654700641216223/



Από ενδυματολογικής άποψης η Eve, δεν φαίνεται να φορά κάτι αξιοπερίεργο, πέρα από τις «σκιές», θυμίζοντας σε μεγάλο βαθμό, για τους λάτρεις του World of Warcraft, το Succubus του Warlock.
Από άποψη kit δεν μπορούμε να αντλήσουμε περισσότερες πληροφορίες, παραμένοντας σε αυτά που γνωρίζαμε, το ιδιαίτερο kit της, δηλαδή, με τις μεγάλες δυνατότητες αλλά όχι τόσο fun to play.
Όπως επιτάσσει η λογική, μετά το teaser είναι πιθανό να έρθουμε αντιμέτωποι με τις πρώτες αλλαγές στον PBE σε λίγο χρονικό διάστημα, πιθανά και μέσα στη βδομάδα. Κάτι τέτοιο θα μας επέτρεπε να την επιλέξουμε στο Summoner’s Rift σε όχι περισσότερο από μερικές εβδομάδες, αν όλα κυλήσουν ομαλά.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.