SPECIAL GAME MODE ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS





Το κοινό ζητάει, η Riot Games κάνει deliver. Για άλλη μια φορά η εταιρεία είναι δίπλα στο κοινό της και ακολουθεί τις εξελίξεις.
Έτσι, το special game mode που είδαμε στο All-Star, ονόματι Showdown, που φιλοξενεί 1v1 και 2v2 custom games, θα είναι διαθέσιμο στο κοινό, που με τόσο στόμφο ζητούσε ένα ανάλογο game mode εδώ και καιρό, με την πρώτη απογοήτευση να έρχεται το 2014, με το Magma Chamber map. Αυτή τη φορά όμως η Riot δεν ακύρωσε το mode και το δίνει απλόχερα στους παίκτες.
Φανταστείτε λοιπόν να θέλετε να δοκιμάσετε το skill σας ενάντια σε έναν φίλο σας, ή να θέλετε να διοργανώσετε κάποιο τουρνουά για 1v1 ή 2v2, έναν ρόλο που αυτή τη στιγμή καλύπτει το Howling Abyss. Είναι δεδομένο λοιπόν πως θέλουμε και εμείς να νιώσουμε λίγο σαν τα αστέρια της παγκόσμιας σκηνής που ήδη το έχουν δοκιμάσει και μας έχουν μοιράσει αμέτρητες στιγμές στα All-Star παιχνίδια.
Ωστόσο, επειδή το League Of Legends έχει ήδη πολλά μόνιμα maps, το Summoner’s Rift, το Howling Abyss και το Twisted Treeline, το Showdown θα αποτελέσει custom game mode, αλλά θα μπορούμε επιτέλους να εξερευνήσουμε νέες εμπειρίες. 
Σας έλειπε ένα νέο mode;

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.