Ο THRESH ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ SOUL ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ LUCIAN

Σε μία από τις πιο flavorful και lore-oozing πινελιές στο παιχνίδι, η Riot προσθέτει κάτι μικρό αλλά πολύ ενδιαφέρον σε συγκεκριμένα games μας. 
Κάθε φορά λοιπόν που θα βλέπουμε στο Bot Lane αντίπαλο Thresh και Lucian, ο Thresh θα ξεκινάει με ένα Soul το game. Και αυτό το Soul, η Senna. Η σύντροφος του Lucian που κατάφερε να φυλακίσει ο Thresh. Φυσικά δεν είναι τόσο απλό το story και πραγματικά αξίζει να το διαβάσετε.


Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοια μικρά πραγματάκια στο παιχνίδι. Πριν από μερικά χρόνια είχε αποφασιστεί οι παίχτες με skins που φορούν γυαλιά να δέχονται 1 λιγότερο damage από την Ulti της Leona. Και για τους παλιούς, ποιος θυμάται το μνήμα του Urf στο Summoner’s Rift που έκανε 1 damage στον Warwick όποτε περνούσε από εκεί; Ή μήπως ότι το wave της Nami δίνει στον Surfer Singed +1 movement speed;
Τέτοια μικρά hidden passives είναι που κάνουν το παιχνίδι λίγο πιο ενδιαφέρον και δίνουν λίγο παραπάνω το στοιχείο του lore, σε ένα game που έχει ξεχαστεί τελείως.

 Εύχομαι απλά ένα πράγμα, μην γίνει κανένα αστείο bug και αντί για ένα Soul σκάσει level 1 στο Bot Lane με 100. Μην μου πείτε «δεν υπάρχει περίπτωση» και «εντάξει αποκλείεται να κάνουν τέτοιο λάθος» γιατί τα έχω δει να γίνονται (βλέπε αυτό με τον Warwick που προανέφερε πως κατέληξε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.