ΝΕΟ UI ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ RUNES ΜΑΣ

Με το «Runes Reforged» να πλησιάζει όλο και περισσότερα με νέα Runes να αποκαλύπτονται σχεδόν κάθε μέρα, εύκολα δημιουργείται στον καθένα μας μία ανησυχία. Πολλά από αυτά έχουν αρκετά περίεργα και πολλές φορές scaling effects τα οποία δύσκολα μπορούμε να ελέγχουμε με το UI που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι.


Πότε όμως μας άφησε παραπονεμένους η Riot; (Kappa)
Μαζί με το pre-season update θα δούμε και κάποιες μικρές αλλαγές στο UI οι οποίες θα επιτυγχάνουν αυτό ακριβώς.




 Σαν να μην έφτανε αυτό, η Riot προνοεί και μας δίνει μία παραπάνω επιλογή στα post-game results. Την επιλογή να βλέπουμε πόσο ακριβώς βοήθησαν τα Runes στο παιχνίδι μας.


 Το καινούργιο Rune System σίγουρα θα δημιουργήσει μία γενικότερη σύγχυση σχετικά με το τι δουλεύει και τι όχι. Το παραπάνω feature θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους παίχτες να testάρουν διάφορα setups για να βρουν το πιο αποτελεσματικό. Πιθανώς η καλύτερη κίνηση της Riot μέχρι στιγμής στο θέμα.
 Όπως μπορείτε να δείτε σε κάθε φωτογραφία υπάρχει ένα τεράστιο «Work in Progress» το οποίο σημαίνει ότι ακόμα τίποτα δεν είναι final. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα όλα όσα έχουμε πει να διαφέρουν από το τελικό αποτέλεσμα που θα δούμε στο Season 8. Όπως πάντα όμως θα σας ενημερώσουμε για κάθε αλλαγή.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.