Τι ειναι τα PTC SITES

Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σας να βγάλετε χρήματα μέσω internet
Σε αυτή την σελίδα παρουσιάζονται μερικοί διαθέσιμοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα από το ίντερνετ, χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας και τον χρόνο που έτσι κι αλλιώς ξοδεύετε στο διαδίκτυο, σερφάροντας.Hμουν διστακτικος στην αρχη,δεν πιστευα οτι οντως βγαινουν λεφτα με αυτο τον τροπο μια δοκιμη θα σας πεισει..

Τι είναι τα Paid to Click sites και πως λειτουργούν.

Τα PTC (Paid to Click), όπως λένε και τα αρχικά τους, είναι διαφημιστικές εταιρίες οι οποίες πληρώνουν για τα κλικ που κάνετε σε συγκεκριμένες διαφημίσεις με σκοπό να προβάλουν διαφημίσεις από της οποίες έχουν πληρωθεί για να δείχνουν. Μετά την εγγραφή σας λοιπόν σας δίνετε καθημερινά ένας αριθμός διαφημίσεων για να δείτε, πατώντας λοιπόν την κάθε διαφήμιση είστε υποχρεωμένοι να παραμείνετε συνδεδεμένοι σε αυτές για διαστήματα μερικών δευτερολέπτων (ανάλογα με το ποσό που πληρώνει ο διαφημιζόμενος), ώστε να λάβετε ως πληρωμή ποσά που αναλόγως την συνδρομή σας κυμαίνονται από 0,1 εως 2 σεντς. Τα ποσά αυτά προέρχονται από τους διαφημιζόμενους, που ενδιαφέρονται να κάνουν γνωστές τις σελίδες τους ή τα προϊόντα τους.
Όπως είναι κατανοητό τα ποσά που λαμβάνουμε από κάθε διαφήμιση που βλέπουμε δεν είναι μεγάλα και χρειάζεστε χιλιάδες διαφημίσεις για να βγάλετε σημαντικά ποσά, εδώ είναι λοιπόν που μπαίνουν στο παιχνίδι οι referrals. Τι είναι οι referrals; θα μου πείτε και με το δίκιο σας. Οι referrals λοιπόν είναι χρηστές τους οποίους εμείς προτείναμε να κάνουν εγγραφή στο κάθε site δίνοντας τους το referral link μας, η συγκεκριμένοι referrals λέγονται direct referrals και συνήθως είναι γνωστοί, φίλοι , συγγενείς ή απλά χρήστες που είδαν μια προωθητική μας καμπάνια, αγγελία ή κάποιο banner που έχουμε τοποθετήσει για αυτό τον σκοπό σε κάποιο traffic exchange site (δείτε περισσότερα στην σχετική κατηγορία). Εδώ πρέπει να πούμε ότι με το να είναι κάποιος Direct Referral άλλου χρήστη διασφαλίζει ότι δεν θα νοικιαστεί από τον διαχειριστή του site σε κάποιον άλλο μια και ήδη είναι referred από αυτόν που του πρότεινε να γραφτεί. Με αλλά λόγια καλύτερα να γραφτείτε σε αυτές της υπηρεσίες με το referral link που σας δίνει αυτός που σας κάνει γνωστή την δραστηριότητα και σας βοηθά να εξελιχτείτε παρά να βρεθείτε νοικιασμένος σε κάποιων άλλο εντελώς άσχετο που δεν θα σας προσφέρει ποτέ καμία βοήθεια. Έτσι και αλλιώς εσείς δεν χάνετε κάτι ίσα ίσα που κερδίζετε από την εμπειρία αυτού που σας πρότεινε να γραφτείτε.
Εκτός όμως από τους απευθείας (direct) έχουμε και τους νοικιασμένους (rented) referrals τους οποίους μπορούμε να νοικιάσουμε για ένα χρονικό διάστημα από το site και να λαμβάνουμε την προμήθεια που μας αναλογεί από τα κλικ που κάνουν σαν να ήταν direct. η διαφορά εδώ είναι ότι για την ενοικίαση του κάθε rented referral πρέπει να καταβάλουμε ένα ποσό στο site για όσον καιρό τον θέλουμε.
Είναι σημαντικό εδώ να πούμε ότι η προμήθεια που περνούμε από τους referrals είτε direct είτε rented δεν αφαιρείτε από τα ποσά που εκείνοι λαμβάνουν βλέποντας διαφημίσεις και πρόκειτε ουσιαστικά για μια επιβράβευση του site προς εμάς γιατί με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε περισσότερη θέαση διαφημίσεων και η περισσότερη θέαση διαφημίσεων στο internet σημαίνει περισσότερα χρήματα.
Επειδή όμως δεν είναι ολα τα PTC sites αξιόπιστα θα κάνω την ζωή σας πιο εύκολη μιλώντας μονο για αυτά που δεν θα χάσετε τον χρόνο σας και θα σας πληρώσουν άμεσα όταν εσείς αποφασίσετε να πληρωθείτε..
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.