Η RIOT GAMES ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ORNN

Έχει περάσει πάνω από μια βδομάδα από την κυκλοφορία του νέου ήρωα του League Of Legends, Ornn, και καθώς φαίνεται συνεχίζει να πονοκεφαλιάζει την Riot Games.
Οι αλλαγές που έγιναν τις προηγούμενες μέρες ήταν κυρίως απλές προσθήκες στην passive του και όχι ξεκάθαρα buffs, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να μην χρειαστεί να φτάσουν ως εκεί. Ωστόσο και εμείς ξέραμε αλλά και η εταιρεία πως αυτό δεν θα ήταν αρκετό, για αυτό και τώρα έρχονται οι εντατικές αλλαγές, που ελπίζουμε ότι θα κάνουν την διαφορά.
Η ικανότητα που έχει απασχολήσει περισσότερο τον κόσμο είναι η Q, η οποία μπορούμε να πούμε πως φαίνεται ξένη μέσα στις τόσο μοναδικές και ιδιαίτερες ικανότητες που διαθέτει γενικότερα ο ήρωας. Κάνει ένα αδιάφορο slow, μικρό damage και η έκρηξη των pillars είναι τόσο αργή, που δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Από δω και πέρα λοιπόν, θα εκρήγνυται πιο γρήγορα και αν εκραγεί κάτω από τους αντιπάλους, θα τους πετά στον αέρα.

Η W του θα είναι η επόμενη, καθώς το μήκος και το πλάτος του fire breath αυξάνονται, κάνοντας πιο εύκολο το να βρει στόχο. Μάλιστα, θα κάνει slow στον ήρωα κατά το 50% του κανονικού movement speed, που είναι καλύτερο από το 35% που ήταν μέχρι τώρα. Το τελευταίο buff στοχεύει την ulti, η οποία πριν λίγες μέρες δέχθηκε μείωση στο cooldown και τώρα η ταχύτητα του ram ανεβαίνει, από το 1050 στο 1200, κάτι που θα την κάνει πιο εύκολη στο να ολοκληρωθεί.
Με τον Ornn να χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα στο damage του, μάλλον αυτές οι αλλαγές θα είναι ο,τι ακριβώς χρειάζεται για να έλθει στα φυσιολογικά του επίπεδα. Εσάς ποια είναι η άποψή σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.