Στους 3,7 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες το Fortnite Battle RoyaleΚανείς δεν περίμενε ότι το Fortnite Battle Royale θα φτάσει τόσο ψηλά, τόσο γρήγορα.
Δεν έχει πολύ καιρό που το Fortnite Battle Royale έκανε την εμφάνιση του και δημιούργησε εντυπώσεις. Τώρα που όλο και περισσότεροι άνθρωποι το βρίσκουν, οι αριθμοί αυξάνονται. Το Battlegrounds ακόμα χτυπάει νέα ρεκόρ, όμως το Battle Royale δεν έχει τίποτα να φοβηθεί καθώς είναι δωρεάν. Η Epic Games αποφάσισε εχθές να μοιραστεί μερικά νέα στατιστικά που το παιχνίδι κατάφερε να επιτύχει την Κυριακή. Έτσι εμφανίστηκαν εχθές στο Twitter τα παρακάτω νούμερα.

Πιο αναλυτικά αναφέρει ότι το Battle Royale είχε 525.000 ταυτόχρονους παίκτες σε όλες τις πλατφόρμες. Επίσης είχε σε όλους τους servers (Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Ωκεανία), 3.7 εκατομμύρια καθημερινά ενεργούς χρήστες το ίδιο Σαββατοκύριακο. Κανένα από τα δύο παιχνίδια δεν φαίνεται να πέφτει και το μόνο που περιμένουμε να δούμε είναι αν αυτοί οι αριθμοί θα παραμείνουν. Πλέον οι παίχτες έχουν 2 επιλογές και δεν είναι απαραίτητο να πληρώσουν για την μία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.